~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Friday, January 22, 2016

Sesi Perkongsian Ilmu Blogspot Siri 1 di UPSI

Sesi Perkongsian Ilmu Blogspot Siri 1 di UPSI


019-7929490, Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung


Alhamdulillah!
Semalam *aten* terlibat dalam sesi perkongsian ilmu berkenaan blogspot dengan geng dari team "Coach Azhar". Semua yang terlibat tu terdiri daripada pensyarah *aten* sendiri, polis (kawan kak eja), kakitangan UPSI, kakitangan klinik kesihatan UPSI, surirumah dan juga student.

Objektif di akhir sesi ini adalah :
1. Semua dapat bina 1 buah blog perniagaan online masing-masing.
2. Semua dapat hasilkan 3 new posts.

019-7929490, Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung

Sesi bermula pada pukul 8.10 malam, semua beri kerjasama datang awal sebab excited nak tahu tentang blogspot. *aten* pun excited sebab yang datang tu semua excited belaka. hihihhihihihihi. Dek kerana excited sangat tak sedor diri pakai wifi UPSI, tengah create new blog tu kami hadapi krisis IP Conflict. Mula-mula *aten* dah cuak ingatkan tak boleh la teruskan sesi malam tu, Dr. Norhisham la yg came out dengan isu IP Conflict tu. Tapi tiba-tiba Cikgu Sham yg super genius tu share dengan kami rahsia anonymox . he he he he he. ni tak boleh cerita kat sini, nanti semua cikgu KPM dah tak boleh view FB kat sekolah dah. kikikikikikiki.

019-7929490, Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung

Sepanjang sesi tu *aten* sempat sentuh create new blog, create new post, function setiap features di new post, kepentingan heading, kepentingan isi search description, add gadjet. Puan Norly dah pernah bersesi selama 2 jam dengan *aten* sebelum ni, so Puan Norly agak advance sikit lah. Kak Rosmah, cikgu aerobik kita pula datang lewat sikit, dek kerana masalah komputer, terpaksalah guna tab nya untuk buat blog. haaaaa. Dua orang ni sangat aktif bertanya, duduk sebelah2 pula tu. Mengekek ketawa bila tanya soalan-soalan yang kadang jawapan depan mata. hihihihihi.

Sesi berakhir 11.45 malam itu pun sebab tak sedor dah dekat kol 12. Cikgu Sham gigih betul datang dari Taiping semata-mata nak join sesi ni. Pukul 2 pagi baru Encik Sham sampai rumah, *aten* 2 pagi baru lepas main game kot. hihihihihihihi.

Harap *aten* ada masa lagi akan datang untuk buat perkongsian. Kak Jaja Idris dan booking *aten* dah weekends 31hb nanti. heee. Semoga apa yg dikongsikan menjadi bekalan untuk *aten* di alam barzakh, Insya Allah!

019-7929490, Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung

Terima kasih banyak kepada semua yang beri komitmen secara langsung mahupun tidak langsung. Setinggi penghargaan kepada En. Shahril sebab setup tempat kami mmg cun sangat lah. Kesian En. Shahril buat sorang-sorang lepas tu balik Kalumpang tengah2 malam. huhuhuhu.

************************************
Fatin Zainuddin
019-792 9490

PENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI

PENGEDAR SAH SHAKLEE MUALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE BEHRANG 2020

PENGEDAR SAH SHAKLEE SLIM RIVER

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR

PENGEDAR SAH SHAKLEE KULAIJAYA

PENGEDAR SAH SHAKLEE BANDAR TENGGARA

PENGEDAR SAH SHAKLEE SAYONG PINANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE SG. SAYONG

PENGEDAR SAH SHAKLEE TINAM

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE KOTA TINGGI

************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan terlebih dahulu jika anda mengalami masalah kesihatan kronik dan jarang jumpa (rare disease)